Oще събития

Семинар: NARCOMAP 17 октября 2017 года в Центре культуры и дебатов «Красный дом» прошел семинар по новым...
Конфернция: България, Европейската комисия и Газпром На 1 юни, 2017 в хотел Sense в София се проведе конференция на тема "България, Европейската комисия...
Дискусия : “Институции в секторите правосъдие и вътрешен ред – проблеми и перспективи” На 18 май (четвъртък) от 14.30 ч. в зала 20, първи корпус на НБУ, ще се проведе дискусия на тема &l...
Факторът "Тръмп"                          ...

Дискусия : “Институции в секторите правосъдие и вътрешен ред – проблеми и перспективи”

19.05.2017

На 18 май (четвъртък) от 14.30 ч. в зала 20, първи корпус на НБУ, ще се проведе дискусия на тема “Институции в секторите правосъдие и вътрешен ред – проблеми и перспективи”. Събитието е част от проект “Независим студентски мониторинг на институции в секторите правосъдие и вътрешен ред”, изпълняван от РискМонитор съвместно с НБУ, който цели да подпомогне независимото студентско наблюдение, анализ и оценка на държавни структури в сферата на обществения ред и сигурността.

В рамките на това събитие ще бъдат представени резултатите от проекта и ще вземат участие студенти и преподаватели от департаментите „Право“, „Политически науки“, „Национална и международна сигурност“.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на студентски иновации на Институт „Отворено общество“ – София и Фондация „Микрофонд“ – София (studentsinnovations.bg).

Плакат

Вашето мнение:
Коментари по темата: