Oще събития

Семинар: NARCOMAP 17 октября 2017 года в Центре культуры и дебатов «Красный дом» прошел семинар по новым...
Конфернция: България, Европейската комисия и Газпром На 1 юни, 2017 в хотел Sense в София се проведе конференция на тема "България, Европейската комисия ...
Дискусия : “Институции в секторите правосъдие и вътрешен ред – проблеми и перспективи” На 18 май (четвъртък) от 14.30 ч. в зала 20, първи корпус на НБУ, ще се проведе дискусия на тема &l...
Факторът "Тръмп"                          ...

Изпиране на пари от трафик на хора

31.03.2009

Въпроси, свързани с основните схеми на изпиране на пари от трафик на хора и проблемите, с които се сблъскват институциите, ангажирани с този феномен, ще бъдат обсъждани на 7 април 2009 г. в сградата на Национална следствена служба.

Конференцията е организирана от Фондация РискМонитор и Национална следствена служба. В нея ще вземат участие представители на основните институции, работещи в сферата на противодействието на изпирането на пари от трафик на хора в България.

На конференцията ще бъдат представени резултати от изследване върху изпирането на пари от трафик на хора, извършено от д-р Георги Петрунов, експерт по криминологични изследвания във Фондация РискМонитор.

Конференцията се организира със съдействието на Балкански тръст за демокрация.

Balkan Trust for Democracy

Вашето мнение:
Коментари по темата: