Oще събития

Семинар: NARCOMAP 17 октября 2017 года в Центре культуры и дебатов «Красный дом» прошел семинар по новым...
Конфернция: България, Европейската комисия и Газпром На 1 юни, 2017 в хотел Sense в София се проведе конференция на тема "България, Европейската комисия ...
Дискусия : “Институции в секторите правосъдие и вътрешен ред – проблеми и перспективи” На 18 май (четвъртък) от 14.30 ч. в зала 20, първи корпус на НБУ, ще се проведе дискусия на тема &l...
Факторът "Тръмп"                          ...

Първи обучителен семинар - превенция на изпирането на пари

22.04.2013

На 24 април 2013 г. в Боровец започва първото специализирано обучение за представители на институциите, ангажирани в превенцията и противодействието на изпирането на пари в България. Семинарът е посветен на разследването и досъдебната фаза.

Гост-лектори на събитието ще бъдат Енрике Мартинес Монео от испанската специализирана прокуратура по делата за корупция и организирана престъпност и г-н Лотар Ленерт от германската прокуратура. Очаква се в обучението да се включат над 70 служители в ресорни звена: Национална агенция за приходите, Държавна агенция за национална сигурност, ГДБОП и други.

Семинарът се организира с финансовата подкрепа на програма "Превенция и борба с престъпността" на Европейския Съюз (Генерална дирекция "Вътрешни работи").

Вашето мнение:
Коментари по темата: